SLADOLED

Jeste li već imali prilike kušati naš domaći sladoled? Ako jeste, sigurno ćete primijetiti razliku. Naš sladoled je gušći i obogaćeniji okusom, te ga već godinama s ponosom poslužujemo u Orijentu.

DOMA?I SASTOJCI

DOMAĆI SLADOLED

Volimo unijeti posebne note u ovu izvanrednu poslasticu, pa ćete često imati priliku kušati nevjerojatne kombinacije, poput sladoleda s dodatkom čili papričice uz čokoladu i ribizl ili pivskog sladoleda s jedinstvenim okusom. Navedeni sladoledi također dolaze s intrigantnim nazivima, kao što su Dracarys ili IPU, no svakako istražite i ostale kreativne sladoledne kreacije koje imamo.

BESTSELLERS

TOP 5 SLADOLEDA

Lista najtraženijih sladoleda redovito se mijenja kako ovisno o godišnjem dobu, tako i zbog činjenice da neprestano uvodimo nove okuse. Iznosimo pet izuzetno intrigantnih kombinacija koje najviše privlače naše posjetitelje. To uključuje sladoled od manga, čiji je recept jednostavan i osvježavajući. Tu je i Dubrovačka trilogija, koja među ostalim sadrži karamelizirane masline za jedinstvenu senzacionalnost. Elvis Delight vas očarava spojem kikiriki maslaca, karameliziranih banana, kikirikija, ruma, mlijeka, jaja, slatkog vrhnja i šećera. Nezaobilazni je IPA sladoled od piva, te nevjerojatni Dracarys sladoled, gdje je čili papričica izvrsno ukomponirana s čokoladom, ribizlom, mlijekom i jajima.

SLADOLED UMJESTO KAVE

Zamijenite svoju prvu jutarnju kavu s Coffee Toffee sladoledom! Ovaj sladoled od kave, čokolade i slanog karamela savršen je za početak dana i možete ga pronaći u slastičarnicama Orijent!